Äntligen fredaag,

Hej Hej alla trevliga, !

Nyss kommit hem från farsta centrum där vi, ida sandra inez filippa och felix,var på "donken" såklart! Våran tradition sedan länge tillbaka,haha. Okej men lite info om skoldan då, började 08.05 med idrott vi skulle ha konditionsträning fast jag var inte med helt är fortfarande inte 100% frisk än men bättre! Efter gympan  hade vi några tråkiga lektioner sen vare lunch (: efter lunchen hade vi so,no och sv. Och efter det den har vi den jobbigaste lektionen bild eller hemkunskap så vi slutar 15.50! Hallå 15.50 på en fredag ?!?! de e sjukt.. Men idag hade vi tur vi hade varken en bild eller Hkk lärare så vi fick sluta tidigare det var riktigt riktigt sköönt! Om ett tag drar jag ner till stallet och tränar lite m kulan.

Ha det braa! //Emmaa

KissMe de gennes, <3

KissMe de gennes,<3


Back to shcool'!

hej hej ! nu är klockan 07:54 och jag ska snart röra mej upp mot bussen, det är dags för skolan igen.De flesta tycker nog det ska bli jobbigt men inte jag,optimisten själv, har längtat till skolan, ;) jag har spec saknar, Sandra,Ida,Inez...och marlene som inte går i vår klass längre:( en kortis , bye bye//Emmaa

skolstart + vill ha ny design, :)

okej okej , jag vet att jag inte skrivit på .. ehh.. jaa HELA SOMMARN!!
förlåt så mkt för det till alla er som läser(vilket är typ 4) men nu skriver jag i alla fall!

Här är allt bara bra och nu på måndag börjar skolan,vilket ska bli ganska roligt att träffa alla kompisar. Nu i sommar har det bara varit hästar,hästar och mera HÄSTAR! Ska bli jättekul att börja med handbollen igen,har verkligen saknat tjejerna MASSOR! Nu söker jag ny design och jag har snackat med en tjej som kanske ska fixa så man får väl hoppas!

det blir en kortis men jag lovar att snart kommr jag sammanfatta sommarn med ett lite 'kuligt' inlägg,!


Ha det bääst//Emmaa

RSS 2.0