tired of homewooork

morsning korsning!

sitter här med nästan hela skåpet hemma , har sjukt mycke läxooor wiiiiiho . idag iaf var de Herr Hammarby match så vi var inne vid eriksdalshallen runt 3 och började sälja lotter osv. Jag hade sjukt mycke lotter kvar i halvlek så ja och Müpp gick in i VIP rummet och där köpte en kille 10 lotter av mej , HAHA , taaack såå mkt till han iaf.. så ja sålde 25 lotter är såå stooolt :D

imorgon äre nytorpsloppet ! / Cíaaaaaaaaaaaao



såhärserjagutidag ;


 Jeans DKNY
linne ZARA
kofta Ralph Lauren
väska Friis&co


bajen for the win

såå skööönt , eftersom vi hade orienteringsdag i måndags så fick vi sovmorgon idag tills 09.20 , såå himla skönt. har nyss gjort mig iordning och ska gå ner och äta lite frukkost , sen ikväll efter skolan äre handbollsmatch som gäller , seriepremiär faktiskt ,  Hammarby - Skuru 19.00 sköndalshallen.

hinner inte med mer nu ha d bäääst ! / Cíaaaaaaaao

skolfoto



 


vår klass är något speciell somsagt


såhärserjagutidag!


kofta H&M
grått linne ZARA
väska Friis&co


pluggaaaa

stannade hemma idag från handbollen i skolan 'oj itne likt mej :D' haha men jag behövde verkligen vara hemma o plugga nu på morgonen usch usch. Jag tror vi har något prov i spanska men vet itne omd e var idag eller torsdag:o strunt i de spanska suuuuuger förstår ingenting längre..

på svenskan har jag (&några till) läst boken 'Den utvalde' av Lois Lowry . själv tycker jag boken var grym och rekommenderar er att läsa den :)
nu måste jag återgå till att plugaa , eller ja de kankse blir att sova vem vet./Arrívedercí



SPEXXXX

Nytorpsskolan klass 9D skolfoto 09/010


hellasgården

hejhej!

Idag ska vi ha orienteringsdag på hellas gårde , ( och just nu spöregnar det vilket suuuger!) , och jag skulle egentligen skjutsat felix på supeeeeermoppen dit fast jag gillar inte att åka när de regnar så skippade det, pluuus att jag aldrig skulle hitta dit HAH. Min buss går iaf 49 härifrån och ska vara i slussen run 10 över.

juste ja ahr kommit på värsta smarta grejen om man har förlånga skosnören på sina löparskor , tejpa de med handbollstejp ett varv runt bara ! :p lovar de funkar , så slipper man oroa sej att skosnörena ska gå upp också.


snitsigt vaa ? ;)

 

Arrívedercí!


buena noche,

hejhej!

nu ska jag packa klart de sista inför imorgon och fixa lite saker , sen plugga läsa ut svenska boken hoppas jag på. haha ska nog äta lite också tror jag :p

cíaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao


home sweet home

de här har varit sköönaste helgen på länge faktisk, mysig kväll i fredags , sköön lördag med bara slapp inga krav ingen träning inget stall, och så idag ska jag väl försöka plugga lite känner mig faktiskt något bätte fast endå inte. imorgon ska vi orientera på hellas så jag måste verkligen vara med på det , för det räknas i betyget, och efter det speeeeeeex! haha :) har kärat ner mig i en ny låt nu , ni vet sen som är i Saab reklamen på tv som går nu? låten heter iallafall 'Time is now med Asha Ali' och jag tycker den e riktigt bra. ganska kul för saab's reklamer har oftast bra musik i som tex den förra då 'Release me' var med som alla knarkade.

cíaaao !


Time is now - Asha Ali


face maask,

tjoho,

vaknade för ungefär 1 timme sen och har kollat lite kläder i garderoben efter vad man ska ha på sig imorgon på vårat 'spex' skolfoto, kommer bli helt müppat för alla är helt olika , men iaf och ja ska typ va barbie elelr något haha. köpte Neutrogena visibly clear 2-in-1 wash/mask som jag har använt nu i typ 2 dagar, får se om de blir något resultat med tiden då.  Nu har mamma gjort iordning frukost så jag ska kila ner och äta !
´
Arrívedercí !


 


-så snygg man är alldeles vit i fejjan , haha ;)


MTV video music awards

har suttit bäänkad framrör tv.n ända sen klockan 2 imorse och kollat på MTV vma09, såå gryymt, och nu förstår jag vad alla menar med att kanye west störde taylor swift's tal, det var inte okeej.
har nyss kääkat massa glass också så får hoppas att  min haals blir bättre då.

cíaaaaao!

kellybiddle - täävling!

såg nyss att kelly hade en liten tävling så vad gör det om man är med :)? anmäl er med , hon lottar ut 5 presentkort på underkläder från lindex.





cough droops,

jag vet inte vad som häänt , men nu är jag genomförskyld och har knappt någon röst kvar! , kan de vara så att den beryktade svininfluensan är på väg mot mej , :o oooooohneeeeesh nu blire hemma och dricka té med massvis av honung och bara ta mina super 'cough drops' som vi köpte in the us såklart!

chilla gaaaaaaalet ! / cíao


design

gomorron gomorrn,

han tyvärr itne skriva något igår efter som det vart ganska sent, tror jag somnade runt 3 eller något men iaf, nu e ja hääär. vaknade imorse redan kl 9, då var jag och är fortfarande så sjukt trött ! , fast kunde inte somna om så låg och läste ett tag sen gick jag ner och hjälpte mamma o pappa fixa lite grejer i köket, vi har haft jättemycket väggdekorationer (osv) som vi köpte i usa som inte kommit upp än , fast nu är de äntligen klart! det vart riktigt hemtrevligt där nere i köket, fast mitt rum kommer alltid vara huset's stolthet!

här kommer lite 'design' bilder jag fotade med systemen kommentera gärna hur ni tycker det blev ! :) 




-en del av köket
coke klockan ,
krokarna och tavlorna
är köpta från en coke butik i OldTown , Florida USA.


-en del av vardagrummet
saker från diverse inredningsbutiker

cíaaaao!


bedtime

nu ska jag plugga, sen blire dags att sova , cíao :)

sickness..

ligger i soffan och kollar just nu på 'Girl next door' som går på 5:an hyffsat bra film fast har mest pluggat . är nu klar med både svenska och engelskan no:n fixar jag imorrn! sade ju att ja hade ont i halsen och huvudet igår och de är desamma nu så lever på vicks blue, usch hata halsont . haha tror också att jag gjorde nått imorse på träning så min hand gör sjukt ont , lyckos mig haha , blir ingen idrott imorgon eller träning på kvällen :(.

ska fixa lite oc så , sen blire soova  / cíaao <3


weddingday,

idag efter skolan gick jag in på typ ica och handlade tårt grejer, för idag firar min mamma & pappa bröllops dag , 25 år till och med! :) så jag ahr faktiskt bakat en tårta alldeles själv! nu ska vi äta sen har jag massor av plugg jag måste göra ..  '-.-'

cíao



090915 08:03

god morgon foolk's!

nu ska jag dra ner och käka frukost sedan röra mig in mot sjöstadshallen! igår kväll vart det att ligga och läsa svenska boken som ska vara klar idag, och det är faktiskt en av de bätte böcker jag läst så ett tips kan va att läsa den ;  den utvalde av lois lowry . riktigt bra :)

nu måste jag dra/  arrívecercí

arrivedercí ,

mår verkligen inge bra idag, vet inte varför men vill ingenting.hur ska ja klara det här.tuffaste bedlutet i mitt liv.


arrivederci


francais,

helt sjukt , en tjej från frankrike ( antagligen kulans förra ägare ) har skrivit till mig om just KISSMEDEGENNES , min KISSMEDEGENNES , så nu väntar jag på att hon ska svara , undra om hon kommer förstå min 'translate från google' franska :o såå nervööös :o!

klicka :o

franska tjejen : cc jaimmrai parler a la propriétaire de kissme de gennes
Jag : Je suis le propriétaire, quel est-il ? :)
en andra franska tjej : ba voila jai vendu mon encien poney de concour il saplai kissme de gennes il etai bai dc jaimerai savoir combien de ten tu la maintenan car jaimerai avoir des nouvelle de lui et si tu veu des tof de lui jen est plein merci
jag : J'ai été un peu difficiles à comprendre, parlez-vous anglais? Je suis propriétaire d'Kiss Me de Gennes puis un an maintenant. il se sent bien et est un bon saut et de dressage de poneys. Je vis en Suède.

nu väntar jag bar på svar :D juste har nyss tryckt i mig 2 alvedon har så sjukt ont i huvet :(

cíao

team daahlberg'

Je veux, je m'en vais, je peux


i'm just in the middle

tjoho!

cupen gick väl hyffsat , i gruppspelet vann vi 2 och torska 1 vilket gjorde oss till 2:a i gruppen o kom till A-slutspel som nu idag vi mötte Rimbo i 8-delsfinal. vi ledde hela matchen tills sista minuten de gjorde mål och vann. matchen slutade 12-13. nu ska jag duscha och fixa mej för ikväll kommer vi ha gäster !

tänkte bara säga att vi visade att vi också kan i helgen tjejer, hammrby IF Flickor A ! <3

cíao


tagga till maatch!

äntligeen klara , nu drar vi mot nacka bollhall och spelar stockholmcup hela helgen !


seeeeg data

hahah datan e seg som faaaaaaaaan just nu gissa varför ?

hittade att ja hade runt 4800 bilder , lyyckat :)

FREDAG!

åååh så härligt med fredag , dog typ idag i skolan höll på att somna , haha ! efter skolan åkte jag sandra inez & fredrika in till tc' och käkade glassbufféé på jensens boefhouse, och såklart dräällde sandra ner sej , igen! fyy så gott det var , är helt sjukt mätt nu ! ikväll kommer min müpp hit och vi hittar nog på något kul , imorgon äre sthlm cup ska bli askul!

cíaaaao!


så sjukt slut..

sådär, kom nyss hem ifrån stallet och är helt sjukt trött. känner mej bara allmänt nere när jag tänker på allt som kommer hända. röntgen->operation->vila upp till 6mån-> sälja K -> ingen aning. men en sak kan ja säga att jag läängtar till helgen dp det är STHLM CUP! ska bli sjuukt kul! heja baaajen A-flick!


[bild från imorse, ni är bara för braa + ida som tog bilden!]
Jeans - L:ei J
tröja-Dkny
converse


pic's

slänger in lite bilder från vår pluggkväll hos saaaandra igår (;










RUNNING

byter om till löpargrejer och drar ut och springer ett tag. sen efter ska jag duscha och fixa lite innan jag drar vidare och träffar sandra och ida ! juste imorse när jag skulle gå hemifrån såg jag att pappa hade köpt en ny bil, jippi 'noot' , de var iaf en metallicblue jaguar XJ9 sport (trorjah?) lägger in en bild iaf.

CÍAAAAO


['sugig bild men endå ^^']


mysigt besked..

sitter nu vid datan igen och har varit på karolinska , vilket ledde till ett inte så roligt besked. ska magnetröntga armen inom några veckor och sedan efter det planera en om operation som kan leda till att jag blir borta upp till 6 månader. balleockså ! . hatahatahatahatahata.

veckans segaste

morsning korsning !

har nyss gjort mig iordning inför skolan och ska snart kila ner och käka lite frukost. idag ska jag till karolinska och sen ikväl blire att sova hos sandra , hennes föräldrar är inte hemma så det blir tv myys all the way! , och kanske en gnutta plugg hmmm det återstår att se . måste iaf röra mig nu , men om ja inte hinner blogga så äre för att jag är hos sandraa men ska nog sno till mig en data där !

cíaao



schema för veckaan

måndag : hanboll
tisdag : handboll / stallet
onsdag : egen löp + sova hos sandra
torsdag : handboll / hoppspecial
fredag : tidig kväll , tagga inför helgen!
lördag : STHLM HANDBOLLCUP
söndag : STHLM HANDBOLLCUP


no comments..

tjoho!
klev nyss ur duschen och sitter nu inne på msn och ska nog försöka göra klart det sista av engelskan , shiiiet så mycket plugg vi haft den här veckan helt sjuukt .. , idag då efter skolan drog jag och tog direktbussen till nynääs, fick skjuts därifrån till ponnin. det gick så sjuktbra ikväll asså , han är bara bääst! iaf tillbaka till nu så ska jag packa lite inför imorgon och så , juste ! glömde berätta att jag ska in till karolinska sjukhuset imorgon och kolla min arm.. får se hur det går antar att ja kommer att få en bestämd operations tid nu , usch usch :(

ha d bääääst / cíaao



såhär såg jag ut idag, suuperslappklädd så skönt.


jag och suupercola iinez


hammarby sjöstad

måste alldeles strax dra på mig skorna och springa till bussen men hinner nog iaf. 'profilträningen' (handbollen i skolan) börjar 9.30 i sjöstadshallen så min buss går 8.39 sen tvärbanan o.sv.. iaf idag blir det skolan sen in till gullmars och ta direktbussen ner till nynäääs. kommer hem runt 21 om jag har tur annars vet jag inte.

cíaao


visst e man såå snygg i träningskläder? , speciellt den rosa tröjan thaha ;)


grymmast.se !





I knew I had what I wanted
But still I wanted more
A drink or two got me started
And now I just can’t get over you


bedtime stories

har nyss käkat middag och mammas hemlagade bröd , såååå sjuuukt gott asså ! , och ska nu packa och lägga fram träningskläder till imorgon. Slutade skolan runt 15 och sen drog jag som sagt in till ylva och därifrån till träningen . tränade först m Aflick och sen stannade jag o tränade med DJ också , ganska sköönt faktisk. fast har haft riktigt ont i huvudet hela dagen nu så tog faktiskt en alvedon innan träningen vilket kanske inte var så bra , vem vet kanske börjar bli sjuik :( ?

aja slänger in en liten bild på mej och fredrika från idag / cíaaaao


[ haha energidryck + kexchoklad finss inge bättre ;) ]


Lady Gaga

nu har det kommit ut att Lady Gaga kanske inte är en kvinna (?) eller en kvinna med manligt kön,haha, vet inte riktigt vad man ska tro men men lägger iaf in klippet .. ; 


handbollhandbollhandboll

är hemma hos ylva i stan nu och har nyss käkat spaghetti och köttfärsås , man är ju grymmast på att laga mat haha ! , och nu ska vi börja röra oss in mot eriksdalshallen eftersom träningen börjar 17.

cíaaaao


såååå snygga innan träning asså !


uppsats-skrivning!

har haft sköönaste helgen , verkligen riktigt chill fast mer behöver ni inte veta!
har iallafall nyss skrivit klart min svenska uppsats , som ska in på onsdag woho , och till och med gjort klart frågorna till svenskboken! snart ska jag nog ut och springa lite sen blire hemmafixe !

pluuuuuuuuus att jag fått en egen laptop nu så himla sköönt !  cíao


(jag fick en svart advent supergryym! , medans mamma fick den här snyggingen en liten minipc idealpad från lenovo sjuktsnygg! )


RSS 2.0