sommarjobb

nu står jag här nere i the phone house butiken i nynäshamn. håller på att lär mej kassan och ska strax gå och ta lunch. ska nog fixa en liten laptop till mig själv om jag får , haha.
cíaaaao


Nu drar jag till landet igen..

efter en kort vistelse hemma. Nu har jag packat allt jag behöver , hoppas jag iallafall , och ska strax göra iordning lite frukost till mej själv. Har sjukt ont i ryggen på något konstigt sätt , kanske av min egen säng ? nej aaaldrig den är asskön! Idag ska jag nog jobba några timmar och sen bara slappa på mitt sommarlov.
Cííaao , !


T-shirt vila
Jeansshorts guess
Halsband sparkling Crystals



packad och klar ,




sommar , sommar , sommar..

häärligt häärligt , äntligen är sommaren här på riktigt ! dagen spenderades nere på stranden liggandes med 29'graders sol , glass och mycket badandes. Hann aldrig uppdatera igår efter som jag stannade kvar och sov med en kompis nere på mitt äälskade landställe. Nu ska jag börja packa ner lite allmänna grejer som jag ska ha och leva på nu när jag och pappa drar ner till landet i någon vecka. har min data där nere också men vet dock inte om internetet fungerar. I veckan kommer jag nog lite smått börja sommarjobba i The Phonehouse butiken i nynäshamn , ska bli ganska kul fast om det är sån här värme kommer man ju att dö !  // Emma


Tshirt gina
Jeans shorts Guess


down to the valley..

Idag ska vi röra oss ned mot landet och fixa iordning däär , ska bli superskönt! kollade lite bussar där nere en buss går 12.45 och nästa går 16.45 , alltså var 4:de timme.. helt sjukt. uppdaterar mer ikväll så slänger jag nog in lite bilder också.
cíaao


Home sweet home

Har nyss kommit hem från en heldag på grönalund med Elin . Har haft riktigt roligt så sitter nu i soffan med riktigt trötta ben och en bula mitt på skallen !  tror nog vi åkte nästan alla attraktioner man bör åka när man väl är där , förutom fritt fall tilt för Elin chickade! Runt 15-tiden kom Elin's kompis Trulls också så vi hade de asnajs tillsammans medans vi stod längstfram och kollade på reagge kungen bunny Wailer .

Dagens besvikelse ; 
Största besvikelsen på hela grönan var den nya berg och dalbanan 'Insane' . den var riktigt usel , var alldeles för kort , snurrade för mycket och de jobbigaste av allt bygeln som håller fast en själv klämdes åt hårdare och hårdare för varje liten bit.  Betyg: 1/5!

Dagens bästa;
Det bästa med idag måste jag nog säga var fritt fall. älskar käänslan när man släpps helt lös !
Betyg : 5/5 !!

['Dålig kvalité pga mobilkamera']

vi i käärlekstunneln


Reagge kungen Bunny Wailer

RIP

RIP Michael Jackson

woho !

Ställde klockan på 9;00 idag så att jag skulle ha klätt på mig och blivit klar till jaa nu runt halv 10, idag så ska nämligen jag och min pappa åka till banken och fixa legitimation och bankkort till mej , woho! ska bli såå sköönt när jag får de.
lite senare idag så blir det nog så avv jag och R drar till gröna lund, måste bara åka insane! Nu tänkte jag vara lite snäll och fixa frulle till pappa och mej så måste kila.



Linne MQ
Längre linne Gina tricot
Jeans lite äldre som låg läängst in i garderoben




(bilderna vart riktigt suddiga så de fick bli en i spegeln också, )

-

Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down


I'm thinking about it..

Kom nyss hem från att ha släppt min häst på sommarbete, såå sjukt sköönt , nu slipper man känna tvånget att åka dit och bara kunna göra det för skojs skull ! Funderar på om jag ska gå ut och träffa S fast ioförsej så blir de ju bara i typ en halvtimme så kanske slänger på sängen med en riktigt stor godis påse och spanar in en film .  Imorgon blire förhoppningsvis grönan för att E ville se den sista som sjöng med bob marley , haha så kuul , de första jag sade var ; vemfan är bob marley ?! haha idiot varning jaa tack.

ses och hörs
lägger upp en liten sommrig bild också ,
 


Movietaaajm

Har legat i soffan och kollat på filmen 'Bröderna Grimm' ett tag nu i väntan på att Pappa ska skjutsa ner mej till stallet. Filmen är vääldigt skum men endå hyffsat häärlig att se alla bröderna grimms sagor återberättas.

filmens handling ( kopierad från lovefilm ) ;

De världsberömda sagoförfattande bröderna Grimm inledde sin karriär som lurendrejare i ande- och spökutdrivningsbranschen i 1800-talets Tyskland. Det gav bra inkomster och medförde få risker, eftersom det var brödernas assistenter som mycket övertygande spelade de andar och spöken som skulle fördrivas. Men lurendrejarna faller i sin egen fälla när de plötsligt står inför en verklig förhäxad skog med riktiga varulvar, riktiga häxor och alldeles påtaglig livsfara!

3 av 5 stjärnor får den av mej , inte dålig men heller inte superbra.


Älskar du glass?

nu när sommaren är här så är de såklart att alla älskar glass !  tänk dej att sitta på stranden , eller bara hemma vid datorn och käka en smarrig cornetto jordgubb som är min riktiga favorit glass , muuums säger jag bara..

så gör som mej och få gratis glasscheckar direkt till mobilen ! inte ett dugg svårt ,
(klicka häär för att bli medlem )


morning has arrived ,

Godmorgon , Godmorgon !

sitter ute i solskenet uppe på min balkong och njuter av minn goda frukost efter en lång natts sömn . Sov som en stock inatt och tog en sovmorgon till 11 , det är inte ofta jag sover till 11 , haha . Tycker det är riktigt häärligt att sommaren har börjat titta fram , så skönt med sol , bad och häärlig shopping !

// Emma

Min frulle idag ,



Min balkong ,


öka värdet på just din blogg

För att öka värdet och antalet besökare på din blogg så gäller det bara att bli medlem på Viraltrafik 
Det går ut på att man blir medlem och sedan ska man gå in på 6 andra sidor och kopiera in en viss kod från varje sida som kommer upp väl synligt och snabbt . Det hela tar ungefär 1minut att slutföra . och på så sätt värva fler bloggare till internetsajten, tro mej det funkar.


look of the day

Linne zoul , MQ
Jeans shorts ,Guess


Bloggtorka..

har inte bloggat på ett tag men ska börja uppdatera med lite mera bilder och mindre text , de brukar bli bäst så.
hoppas ni fortsätter att läsa min blogg !

Kroatien

Kroatien veckan med hammarby var asnajs!
såå himla häärligt tjejer ni gjorde min sista vecka med handbollen såå grym!





klassensdaag

nu äre dax för klassens dag , jippie (?) , vi ska typ på söder vandring sjukt tråååkigt.. fast lite sköönt att sluta run 14. Min buss går 09.06 så jag måste snabba mej nu så jag inte kommer försent , hmmm , eller de kanske jag vill ;)?äääsch vem vet , måste iaf dra

// shoooo


slänger in en bild på mej och bäästa Ana!


mobilbloggning ?

prövade att mobilblogga idag men inlägget måste försvunnit..


kom nyss hem från 9;ornas balgrej, serverade. de gick väl bra hoppas jag , förutom att de första som hände var att någon lade en stinkbomb, usch! Nu sitter jag o kollar in Dakota Finning i thrillern 'Hide and Seek' så grym film!

ciaaao /

B'B

Bye bye , nu äre dags för duschning pluus att ja ska pröva blondsprayet! woho hoppas de funkar,

natti <3

NEW MOON

Måste bara älska 'New Moon' Trailern ! för er som inte vet är 'New Moon' en uppföljare på succefilmern 'Twilight' !

Paris Hilton's new BFF

Missa inte 'nya' programmet på 3;an (?) ikväll 20.00  Paris Hilton's New BFF


forget,forgot,forgotten (!)

Har inte haft någon vidare tid att blogga som ni kanske ser, har varit mycket nu sista veckan, eller ioförsig nästan ingenting alls men datan har legat nere och då kan man ju inte blogga så.

den här veckan kommer bli as najs , igår hade vi halvdag så efter lunch skulle vi ha friidrotts dag på kärrtorp's IP och alla i vår klass ville bli klara så snabbt som möjligt så vi skyndade oss igenom alla grenar och var klara till typ 14'00 . Efter de drog vi till Flatenbadet,som jag aldrig i hela mitt liv varit på , ja tro de eller ej :P. vi badade och hoppade från 'hopptornet' och bara chilla. 

Idag började vi 8.30 m träning och vi körde match hela träning, asjobbigt men kul ;p. först mötte 8;orna (vi) 6-7;orna som vi vann mot med 10 mål ungefär, efter de skulle killarna i 8;an möta 9;orna , och de var ganska några så jag , Emelie och Sandra spelade med de också. snacka om slut man var efter. När skolan sluta så åkte jag m sandra till farsta för att hitta en present till stor Jocke , haha  (Sandra's pappa ;) , Frida följde också med och hon och jag köpte ett 'Blondspray' från life för 59;- , har aldrig prövat sånt förut men värt att prova iallafall . Vi strosa runt i farsta lite tills vi hitta en present och sen drog jag hem . 

nu ska jag äta Pizza och vääärldens godaste pastasallad , som blev över från cateringmaten , den är så sjukt god.så känner mej någorlunda nyttig iaf, Pizza med Pastasallad och apelsinjuice.

//Emmaa  

Lite bilder'


'min smarriga mat'




Jag idag



Linne långt 'Gina'
Tubtopp gjord till kjol 'josefsons'
leggings Åhlens
Halsband 'MissDee'


RSS 2.0