Skol SM

Hej Hej!

Ska käka lite yoghurt , sitter vid datan och har nyss ställt klockan på 05.00. Vi ska vara i skolan 06.30 för har skol SM ute i märsta. Inte kul , och ännu bättre är att jag inte kan sova och har ont i min hals, uusch. Men men life goes on.

Cha cha chaílatte

veckans




Let's start it all over

Jag har ärligt talat inte orkat blogga under senaste tiden och eftersom ingen ändå läser min blogg så gör det inget! Senaste tiden har allt rullat på som vanligt handbollen går bra , skolan rullar men vädret är absolut DÖ trist. Så nu ska jag väl börja blogga igen om jag hinner. Skolan , Träningar , Stallet & Jobb tar upp all min tid. men men ''I've choosen it by myself'' .

 


my tears have been falling

'första gången jag ''grät'' till en svensk film ha-ha. myskvääll med marleene i fredags (:'


k n a r k

Send it on


broownies

nejmentja!

ojdå , jag visst glömt uppdatera .. inte bra.. men men nya taag.
Idag har jag bara chillat hemma och bakat brownies , muuums, Det vart supergoda (:
jobbade hela lördagen, marlene sov här på fredagen och nu börjar jag bli bättre så hoppas jag kan träna på onsdaag igen .. Jag tänkte bara tillägga att jag saknar usa vääldigt mycket.. vill tillbaka , ska ta och tjata lite på mamma & pappa och se till så vi åker dit snart igen. ni får ha de så bra för nu måste jag sova , skola imorrn ju.


cíao. ['oh shiiet emma dissar chaílatte:o']



(mina browniees , yeaah)

[justee det har blivit typ miljontals egobilder idag också.]


back to school!

nu drar jag strax till skolan, yeeeeess !
haha chachachaílatte!

I'ts just another thursday night

Tjenaa!

Idag har jag endå hunnit med mycket fast jag varit sjuk.

Städat vardagsrummet
Hjälpt pappa med poolen
kopplat in min tv
käkat massa mat
glömt städa mitt egna rum
tvättat håret med silver schampo
smakat den nya mer 'krusbär'
haft videosamtal via msn
och slutligen
fixat en youtube kanal till mig & M.

oj shiieet det vart ju en del, haha. nu ska jag gå och lägga mig , vi får hoppas man orkar till skolan imorgon!

chachachaílatte


[ klicka på bilden ]


islatte,

hejhej ,

nu ligger jag i min sköööna 'futon' , hahah , och kollar på twilight ! myyys på de som vi brukar säga. Iaf idag blire bara en chill dag ligga hemma dricka tee & leva på halstabletter , wiehu!

chachachaílatte


myys :)


I'm breathing now.

your world is my world
and my fight is your fight
and my breathe is your breathe
and your heart .


godnatt nu lägger jag mig / chachachaílatte


ems = rahlenfeldt :o ?

videoblogg , emelie härmar 'krilleboi' , så kul ! 


music crates happiness '

dagens nerknarkade låt ;
Beyonce - broken hearted girl - I am Sasha Fierce


sickness

idag åkte jag ner till vårdcentralen , de sade att de bara var något halsvirus så de blir ligga hemma och vila. igen. usch ajg hatar att vara sjuk , det är såååå tråkigt. Fast idag har ajg haft det ganska skönt och bara chillat framför TV:n sen nu videosamtalar jag med den bäästa.

chachachaílatte




frukost a'la Emmaaa
tee & varmchoklad + mackor muums


i'm freezing.

just nu sitter jag vid datan och har nyss duschat. Jag mås om en påse sk*it , verkligen asså. Feber, fryser , mina halsgrejer har svullnat upp och bara allmänt illa. BALLE . så det blir nog en tripp till vårdcentralen imorrn , woho jag som äntligen trodde jag flyttat därifrån men icke sa nicke. hoppas ni har de bättre än mig.

chachachaílatte


myys på de , aa fast näej.


hahahahah vi har kul

ems&emma häär


on our way to TVÄÄRBANAN

todays;


Sleeepy tuesday

Tjenah!

Gick upp runt 07.30 ganska sköönt , med lite sovmorgon , och nu har jag bytt om till träningskläder och ska strax röra mig neråt till att äta frukost. Idag äre först nu träning som gäller sen efter skolan ska jag röra mig ned mot stallet, har inte varit där ordentligt på så länge så idag får de bli. Sen ikväll måste jag skriva klart min debattartikel som ska in på onsdag *suuck* lycka till , till mig då.. Nu ska jag dra!

chachachaílatte !


sköönaste!

''ullareds-bögen''Mattiaz , goo for it!


resumeee

förlorat match , muskelverk , illamående & ont i huvet , svininfluensan?
tänk om tänk om ..


in their shoes,

Hej Hej!

Kom nyss hem från matchen vi spelade vilket gick uruslet, vi torska med 5-6bollar fast vi ledde med upp till 4 ett tag. Ett tips bara gå inte och bli linje om du är tjej och har lpngt hår 'det är hemskt'! mitt hår är som en enda stor klisterboll just nu och kommer nog ta ett tag att fixa , ajaj! Iaf idag i skolan hade vi vårat 'Ring & mattprov' på idrotten , och medans de andra gjorde deras gick jag och emelie in till killarnas omklädningsrum och provade deras skor! 'haha' . Nu måste jag snabba mig in i duschen och efter det har jag lite läxor att fixa.

chachachaílatte !





 

Måndaag !



Godmorgon Godmorgon , och så var det måndag igen.
gick upp för en dryg halvtimme sen och har packat klart väskan med både idrotts grejer & match grejer så nu är jag fit for fight.Har inte tränat sen i söndags förra veckan så jag vet inte hur det kommer att gå , men men man får väl hoppas på det bästa. eller man får la hoppas på det bästa , haha! Nu måste jag dra ner och käka lite frukost och sen springa till bussen!

chachachaílatte !


Topp MQ
kjol H&M
kofta Lindex


tomorrow it's gamedaay


matchställ-borta&hemma Puma
träningströjor-grön&svart Puma
inneskor&overalltröja Puma
värmeshorts&sportbh stadium&nike

'haha'


söndag 23.07 !

Ett misslyckat försök till lite videobloggning, märkte först efter att musiken över röstade mej , men nu får ni iaf höra på lite Jay Sean tahah..


'I just want a change'

Morsning Korsning!

Har precis klätt på mig och gjort mig iordning lite , vaknade runt 12 så sköönt att äntligen få sova. Idag måste jag plugga lite och ska nog passa på att städa runt lite i mitt rum, sen kanske jag åker in till stan och träffar någon god vän , haha de där lät kul. Jag är sjuktseg idag och känner mig mega tjock för jag inte har kunnat träna sen i söndags, inte kul.. Nu ska jag hämta min bärbara hårddisk och kolla på lite gamla bilder, haha.

chachachaílatte



iloveu


farsdag

grattis alla farsor , idag är er dag !


kvällsmyys

Buena noches !
Snacka om lyckad kväll igår , verkligen supermysig! Idag så åkte jag till jobbet så jag var där runt 10 jobbade till 17 hann precis hem och käka lite innan jag skulle dra in mot hötorget för att äntligen få se SAW VI, och vill bara säga att min syrra var superschysst och skjutsa mig till gullmars taaack till henne , väl inne vid hötorget mötte jag upp bajen ventilen & carl på sergel och väntade till kl 19 för då skulle filmen böörja.Och gissa vem som kommer gående inne på sergel? jo eems såkklart haha och vi hade lyckats pricka samma bio och platser bredvid varann, eller ventilen och jag switchade så att ja o ems kunde skrika tillsammans haha , det roligaste var nog att carl hade köpt pepparkaksdeg och ventilen kladdkaka att käka på bion , haha ! Jag tycker faktiskt att filmen var bra men har hört att flera tycker den var en av de sämre. Men ingen slår ju trots allt SAW I :) efter det drog jag mig mot medis och gick till södra station och hälsade på några bekanta sen kom pappa och hämtade mig och de va såå sköönt att slippa åka tunnelbanan hem. Nu är jag sjukttrött och ska gå ner och kolla på film i soffan!
ChaChaChaílatte



bilden är från igår , erkänn att vi e superc00la?


jobba

fortfarande sjuk så ingen träning , men med 2 alvedon i kroppen blire jobba jobba jobba! hemma 19!

godnatt !


fredagsmyys!

tjenah !

kom nyss hem från högdalen ,  var där och mötte upp felix han skulle låna saw 5 av mej eftersom han ska se 6an imorrn . När jag väl va i högdalen passade jag på att köpa lite gott till ikväll då vi ska ha SPA-kväll hos mig , yeeesss såå mysigt ska det bli. Inviga poolen för iår , bastaa , massage grejs , ansiktsmasker , Jaa rubbet! Köpte Coca Colaaaa , as usual inge fredagsmys utan cola haha , lite olika chips och sådant + mumsig marabou scweizernöt godast! I skolan idag så var allt typ bra ?.. , Cattri var ovanligt snäll på bilden , lunchen var Ovanligt god , dagen gick vääldigt snabbt och textilslöjden var asnajs . Nu ska jag passa på att fixa till i mitt rum innan de andra kommer , får se om Jag och pappa fixar upp en soffa till mitt rum , och jaa jag e så stark att jag klarar av de och behöver ingen hjälp från my big brother , HAHA! ooh lite ´skryyt där assså neej ja skoja bara men men!

cha cha chailatte !
['the new emma phrasee']


klint,chagall,monet,picasso
 snacka om att jag ser smart ut asså med en monet bok och allt!


red or black?

Vilken mobil ska jag ha , får välja mellan dessa två tills min e lagad.
så va säger ni , red or black ?!


when the night has come , no one knows what is hiding

Nu ska jag dra mig mot sängen och tänka lite över vad jag ska skriva om i min debatt-artikel i skolans om ska vara inne på onsdag . imorgon äre äntligen Fredag och då ska jag och några vänner hitta på något roligt att göra , fast det får ni reda på imorrn ;) Juste , just nu sitter jag fast med den här sugiga mobilen fast den e ju ioförsig bättre än inget !

chachaciaao!

sony ericsson G502  , -.-


oh no , my phone is ded

Min mobil har lagt av så nu sitter jag med mammas ruttna sony ericsson , visst bättre än ingenting fast man skulle allt bra vilja ha en av de nya Sony Ericsson lurarna , till exempel en Aino skulle sitta fint ;)


bild från google.com


en bild säger mer än 1000 ord..


4/11

från imorse ;


emma gOes happy ,

ÅÅÅÅHHH såå länge jag har väntat på detta !

6/11-09 kl 23.59.

*hemliiis*


powercooow'

Tjoho!

vi sålde massa lotter , och fick också en bunt med oss hem att sälja , gick in med flaggor innan matchen och massa annat bus. Allt gick rätt så bra endå , i halvlek av matchen så hade alla andra tjejer träning så då gick jag och Virre in i lilla och kollade ett tag . när matchen var slut och slutade 28-24 till malmö 'SUUURT' så gick jag och Cirre till ica haha. där hitta vi massa sjukt billiga och goda saker , så vi köpte poweeercoooow milkshake såå gott, och typ massa choklad , godispåsar och stimorol senses för typ 7 kronor (a). det var kul iaf.HAHAHAH.

ciao!


poweeeercow'.


Hammarby - Malmö

Hej Hej

Väntar nu på att Marlene ska komma och vi ska käka lite sen rulla in mot eriksdals hallen, då det är våran tur att vara matchvärdar ikväll.. *yeeey* .. superkul speciellt när man mår som bäst också. Drog från skolan runt 14 för jag mådde inte alls bra och har nu tagit ännu mer piller haha jag låter som vääärsta knarkAARN , lite kul. Inget spec har iaf skett idag , förutom att världens grymmaste ELIN fyller 16 år , ååh graaaaaattis ! , och detta firas m feest på typ lördag (?) tror jag någonstans. Nu ska Emma gå o laga kääk!

cíao



heeey , vi e såå cooola , nästan lika coola som blondinbella & kenzaa ;o


Vaccin ? , NEJ TAACK



Jag har bestämt mig för att absolut inteee ta svin influensa vaccinet  av 2 skäl.

1 - Jag HATAR sprutor , inget att leka med

och

2 - De flesta som har tagit sprutan har fått så sjukt äckliga bieffekter och det finns till och med de som de har drabbat riktigt ordentligt en kvinna i usa kan inte gå normalt längre , bara baklänges , hur sjukt e inte de? :o

Neeeej till vaccinet..


07.05..

Sitter härframför datan nu och har just gjort mig ordning lite , ikväll efterskolan är jag och mitt handbollslag matchvärdar för Hammarby Herrmatchen i eriksdals så jag kommer nog spendera kvällen där med alla andra. nu ska jag springa ner och ta en eller två alvedon och dricka en kopp té med massor av honung , så min röst kommer tillbaks!  / Cíao


Idag har ajg på mig min rosa kavaj från MariFilippe & suuperklockaan
'osminkad på bilden hah ;p'


3november , shiit!

cha cha!
efter skolan idag så var jag för trött för stallet så drog med Sandra till farsta och handlade lite , kom hem med ett par stövlar från skovision för 799:- och en typ klänning från cubus för 299:- . nu är jag hemma och ska proppa i mej lite mer alvedon sen blir de bara slappa så skönt! imorgon är vi värdar på herrmatchen i eriksdals sen efter träning , får se om jag e så pass frisk att jag kan träna .

cíao !

 


eh aah felix hittade en toalett..


heyhoelet'sgo

Har nu tryckt i mig massa alvedon och ska se om jag orkar gå till skolan , jag måste det känner jag haha.. Iallafall idag är det skola ska åka och möta upp sandra i blåsut runt 12 tiden , innan dess måste jag käka det får nog bli lite pastasallad från igår som mamma fixa åt mej (; , efter skolan ska jag nog rulla ner mot stallet har inte varit där på ett tag men får se om jag orkar göra någonting . Juste bara för att jag har läst ut svenskboken också, haha nu är jag glad ! skriver mer ikväll kanske och slänger upp några 'Suuuperpiiic's' om det blir några idag .

ciáo ,






RSS 2.0