sunshines

Gick upp 8 imorse, på en lördag faan! Aja nu ska jag och ana baNana min lilla bakelse sticka och hyra film + chacka gooodis som aldrig förr! Kommer nog dra med systemen ut snart och fotta all snö, det är SJUKT , säkert 3 meters vallar ! Juste nu har ana börjat hacka på mej för att jag knarkar whatcha say igen, hahahahahhahaha

pusss!


skulle man inte passa eXtremt bra i burkah?

 


Fredagkväll!

Fredagskvällen spenderades i ekensberg hos världens grymmaste ana banana och där är jag fortfarande nu och spenderara natten hääär. ashärlig kväll iaf med  Ana , Amalia , Diana och Felicia! Imorrn äre träning så ska nog ta och lägga mig nu eftersom vi ska upp om typ 6 timmar haha.
arrívedercí
jag och amme !

sleep tight,

Nu tänkte jag lägga mig , innan -00 haha helt amaazing! har inte kunnat sova på flera dagar nu men imorse fick jag utskriven hostmedicin för natten som skulle ge sömnande effekt så får hoppas på det bästa! Ska nog upp tidigt imorrn eftersom jag börjar 08.15 , suuck , men skönt med äntligen fredag! får hoppas kvällen blir myys.

godnatt !


francis in my heart


Plugg med SANDRA !

Har nyss kommit hem från en pluggdag al'a Emma & Sandra. Det första vi gör efter skolan är att dra till vivo i hökarängen, där köper vi weinerbröd & butterkaka, Så sjukt gott! När vi kom hem till Sandra så fixade vi varm choklad och fikade som galningar, tror ajg gått upp 5 kilo eller något haha! Nu ska jag slänga mig i soffan och slappa framför tv:n!

arrívedercí !


Jag & Emelie en dag i snöstormen!


RSS 2.0