summmeeeeeeeeer

sover hos marlene till tisdag , cíaao (:

8 timmar i en bil..

sitter i bilen nu har nyss passerat gävle , och fått igång internetet , vilket betyder spotify all the way ! Woho ska nog kolla på någon dvd film snart får se vilken det blir , uppdaterar om några timmar ! // cííaao

summertime

sitter inne och det är runt 25 grader varmt ute, men har fått strikta förhållningsorder om att bara sitta inne och dricka mycket, *suuuck* , just nu när de varma vädret har börjat komma och allt , alltid lika otur ! fast det bättre är att vi fixat comviq surf ner till landet så nu har jag äntligen fått igång spotify så man kan fördriva tiden lite iaf .

Idag ska vi packa ihop resten av grejerna på landet sen röra oss hemmåt för Jag , Mamma , Pappa och min bror ska åka upp till fjällen i en vecka där vi hyrt våran gamla stuga , ska bli ganska sköönt att bara komma bort från stockholm ett tag.

kommer vara där uppe i drygt en vecka sen någon gång i början av augusti ska jag och marlene ta tåget ner till göteborg , och efter det är det träningsläger som gäller innan säsongen börjar igen.


cíaaao //

sommarplåga

sommarfavorit ;


värmdö

pissväder ute på värmdö = uuuuuuuuuuuuusch..
det enda man kan göra är att hoppa studsmatta i regnet och dricka cola..


ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!

äntligen har mitt bankkort kommit , fan va glad ja blev :D!


godmorgon folks'

godmorgon godmorgon ,

dagens planering ser ut så att jag ska åka hem till Marlene och sen därifrån ska vi in till T-centralen och möta 2 Gbg människor som kommer hit ikväll . tror vi ska sova hos marlene inatt och sen drar vi vidare till Ylvas land ute på värmdö så betyder inget internet på några dagar men ska försöka få till mobilbloggningen som vääägrar att funka. nu ska ja fixa frulle ,

cííaao


godmorgon (:


'läänk'

läääs den --->   Shut up Fluffy  <----- läääs den

käändiscrush..

I väntan på att Marre ska komma hem från typ uppsala , vilket kommer att ta en evighet , sitter jag och snackar med Carro på msn om alla dessa kändiscrusher , riktigt kul faktiskt haha.

RSS 2.0