juljuljul

 



Hej Hej!

tänkte bara köra en lite snabb sammanfattning av min dag idag dåå :

stack till jobbet runt 09.00 imorse och jobbade tills stängning som var vid 14-tiden, då tog vi en taaxi hem. Direkt när vi kom hem bytte vi syskon paket med varandra och jag fick en iBuddy av jonaas och smink från lancome & ysl av maria. Jag antar att jag nog somnade en stud efter det, då ja inte kommer ihåg något mer än att släkten kom och vi hade julmiddag senare.. haha så det kan bli .. julklapparna öppnade vi i slutet medans jag själv satt och asgarvade åt sune's jul som är den bästa julkalendern som någonsin funnits!'

Nu sitter jag fast framför datan som vanligt , men ska nog sova snart!

/ arrívederci



24 december 2009

halihaaallå

När jag vaknade imorse möttes jag av en liten stäämningshöjare, 'tomten' hade varit här och lagt saker i mn julstrumpa, haha tack för det ! Vaknade för en kvart sen och ska nu ner och få myys frukost, varm choklad + mackor med massa julskinka, hoppas ni andra får de lika mys som jag idag ! Ikväll kommer nog också världens bästa över hit, men det återstår att se. ( jag menar inte tomten HAHA )

arrívederci


winterwonderland!

Tjenahallåhej!

Nu är allt klart och fixat inför imorrn, puuuuh så mycke det har varit å gjort. Nu ska jag baraaa fixa lite snyggare i mitt rum sen är jag helt klar! Idag gick det supersnabbt på jobbet och kul var det att både Inez och Sandra tittade in och häälsaa, hihaiahah tack för det ! Önskar jag hade mer att skriva om , men ickesaemmas hjärna , Nu blire ner och smaka allt julgodis mamma har bakat ! haha mums på allt gott till jul!

/cíao!


Såhär kul kan man ha i en hiss när man slänger sopor,
men de roligaste var iaf att trycka in koden , haha!


the day before

hejhej

Dan före ''dopparedan'' , eller hur man brukar kalla det , haha. De här sista dagarna innan jul har gått så himla snabbt, bara blivit jobb och hemmafix. Idag är sista dagen jag jobbar innan jul, sen börjar jag igen den 26 december, jippi.. Iallafall igår köpte jag de sista julklapparna också , haha hann springa iväg en stund på lunchen, så nu är det bara att slå in skiiten som väntar! Nu skriker hon där nere på mig , så måste rulla!

/Cíao

julpic's



 


i just loove christmastree's

hallihallååå

kom nyss från jobbet och har käkat massa pannkakor till middag , haha , så gott är det käkade f'aaaan 4 st . Nu har pappa fixat gran till oss så den står och väntar på att jag ska fixa iordning den. V i har näämligen som tradition att klä granen tillsammans fast iår blir det nog bara jag, buhuuu. Sitter inne på msn också och sanckar lite om julafton, det är ju faktiskt bara 3 dagar kvar nu ! Nyår har det också börjat snackats en hel del om , men de får bli som det blir. nu blire julgransmyys !

ha deee najs/ cíao

Muuuuusic

förresten tackaa gud att både spotify och lasiasUpload finns !
Lasias är en sida där man kan rippa youtubeklipp till mp3 filer, så bra och enkelt.
och spotify ? Ja de är bara spotify finns inge bättre ha-haa!
 


White christmas



Tjaba tjeena

Kom nyss in efter varit ute och träffat lite kompisar , nu ska jag bara fixa lite then i'm off to work!
Iaf när jag kom ut var det såå mycke snö, nästan 1 meter's vallar vid vändplan ! och mercan som inte rört sig på det tag var helt övertäckt haha. älskar verkligen jul-vädret . Det ska vara super kallt och mega mycket med snö.

cíaaaaaaao!


maaaassa maaaaassa snööö, de gilalr vi !


Söndag 20 december

Hej Hej

Tiden har gått superfort och på den senaste tiden har ´jag hunnit med nästan för mycket. Skolan är slut och avslutades med ''julgrans-bygge'' tävlingen , som vår klass vann ''samarbets priset'' för. Mina betyg sög, men jag får väl vara en aning nöjd iaf. Idag har jag jobbat sen 11 och ska jobba imorrn och fram tills onsdag. Jag , Marlene , Mini, Ylva & saski hade vår minijulafton i fredags också, så mysigt var det!

Nu måste jag sova, plikten kallar!


julmys

9D


lördagsmys!

Hej Hej i mörkret!

Jag och mini bestämde oss för att gå och hyra film och de gjorde vi så nu har vi suttit och kollat på harry potter och halvblodsprinsen. De flesta jag snackat med säger att den sög men äärligt talat tycker jag den va bra  eller värd att se iaf! Snart ska vi båda springa till bussen , Mini ska hem och jag in till stan och träffa Sandra, Bajen , Felix & Carl för vi ska se Paranormal Activity på bio runt 19 tiden! Hoppas verkligen den e något att se , fast ALLA och verkligen ALLA säger att den e så sämst. Jaja , ha d bäääst / Cíao


Lördag morgon

Moorsning korsning!

Nu ligger jag här i min säng med lilla mini bredvid mig, igår va vi ute och va m lite kompisar sen låg jag och sancka videosamtal med Marlene skeeetlänge. Nu idag ska vi göra oss iordning lite grann och kanske komma upp ur sängen och ut och göra någonting. Igår tog vi lite supervackra modellbilder som jag kanske lägger upp ngn här , vi får la se. Iaf Nu ska vi käka frulle, eller vi har käkat såå mycke godis så ska se om vi orkar äta något mer, haha.

/Cíaaao , Emma & Mini

['neegroo day']


smaskigt


Pulvermos , smaskigt värre.


oh snaaaaaaaap

Har nyss duschat nu och sitter vid datan och kollar runt lite. har precis beställt lite kläder från nätet också kanske slänger in en bild sen nån gång. men iaf till det viktiga! upptäckte nyss att jag glömt min neccesär , tandborste & hårborste hemma hos marlene !! oh snaaaaaap.. aja imorgon får jag väl fixa mig med massa smink som jag absolut inte använder , undra hur de kommer gå ?. Haha-säger jag bara. nu ska jag lägga mig i min säng och bara lyssna på musik från spotify. // cíao


bjuder på en bild på några av mina vackra julklappar som ja redan köpt[a] och min CHOIKLAD KALENDER! *tradition*


Studiedag

HejHej!

Idag hade vi studedag, så jag kunde egentligen legat hemma och sovit hur länge som helst fast jag åkte över till Marlene igår efter träningen och följde med henne till sin skola idag! Vi gick till skolan i världens härligaste väder, Frost , Kallt , Ljust & Sol! Åhhhh, vad jag älskar när det är minusgrader ute och den riktigt vintern börjar komma! Runt 11 tiden gick vi från skolan och rörde oss mot pendelstationen för Marlene skulle åka på öppet hus på Säbyholms Gymnasiet. JAg skulle egentligen också åkt med men jag kännde att jag hellre ville vara hemma, så åkte hem fixade lite julklappar framför eldstaden och såg på Sune's Jul , ETT MÅSTE INNAN JUL! Shit va härliga de avsnitten är asså , Grymmaste kalendern ever!

// chachachaílatte


myyys imorse!



December!

Godmorgon!
Idag är det FÖRSTA DECEMBER ! Det är helt otroligt hur snabbt tiden har gått, Nu är det dags att börja handla massa Julklappar , kolla julkalender (även fast den nog kommer vara asdålig), Öppna och äta ur chokladkalendrar och framför allt mysa med massor av varm choklad & pepparkakor!

Nu har jag suttit och pluggat SO om andra världskriget & hitlers tid i drygt en timme och tänkte gå ner för att fixa lite frukost. Idag har vi en tre timmars skrivning i skolan som ska vara ''inför'' Nationella proven, vi kommer att få ett ämne och få välja att skriva en Novell , Krönika eller Debattartikel . Så då är frågan vad man ska välja att skriva. Får hoppas det går bra, Ska köpa lite saker som jag kan ha och äta medans bland annat massvis med COOLAAAA , haha! Efter plugget drar jag in till eriksdalshallen för det är herrmatch och vi ska som alltid sälja lotter, fast då får man ju träffa alla människor vilket e bra! Nu måste jag röra mig,

Chachachaílatte!

 


RSS 2.0