22;45

Nyduschad och klar inför sängen , ska ringa och snacka med Linaa om helgplanerna strax! ha de bääst !

my back is soooo not okey,

tjoho allesammans!

har nyss gjort mig iordning och tagit på mig hanbdollskläder eftersom idag så börjar 'profilen' ( våra handbollsträningar) i skolan . Ska väl bli kul fast lite jobbigt att vi har flyttats från högdalshallen till sjöstadshallen , usch usch. Iaf idag fick vi skönaste sov morgonen till 10 , fast jag vet inte om vi ska vara uppvärmda och klara 10 eller bara vara där 10 ,hmm..
nu ska jag snart messa emelie och se hur vi ska åka , och sen äta fruokst !

cíaao !


sjukt seeeg !

ligger hemma och kollar in 'project Runway' på 3:an , har nyss käkat lite 'mellis' och ska bara slappa hela kvällen , så sjukt skönt!  vi fick vårat schema idag och också, vilket inte vart så kul de började med att alla vart sjukt sura och klagade , fast ärligt talat är det inte ''så'' dåligt.  får se om jag orkar lägga in det sen men kanske'!

cíaao!

woooooops'

ojdå glömde visst uppdatera igår , haha , men kom hem runt 11 och då duschade jag och fixade iordning mej. nu är klockan strax 07.25 och jag ska börja göra mig iordning , bussen härifån mej går 20 över -.- och sen bussen till skolan 29.. men men de har regnat ute också , ganska myyysigt faktiskt  med lite varienda väder :)!

kanske hinner slänga in en bild om en kvart eller något / cíaao

sunshine in sthlm

kom nyss hem från 'cooper-testet' ifrån kärrtorps IP och nu ska jag snabba mej in i duschen sen dra vidare , uppdatterar mer sen '!

mosning korsning!

go'morron Go'morron allesammans!

Ska snart börja gå till bussen men innan dess ska jag fixa lite frukostkäk , om jah hinner ,  annars fixar vi nått på gullmarsplan . Dagen ser ut såhär ; kl 09.15 samling sjöstadshallen för info inför de kommande träningarna , efter det har jag ingen aning men de borde vara att vi får käka lunch i skolan ( eller eventuellt någonannanstan ;) , efter lunch ska vi springa cooper [åååh noooo!] men iallafall tror vi ska springa på kärrtorp men vem vet.

cíao


leggings
längre under linne - gina
skjorta / tunika - cubus
bälte i midjan - us.

klockrenaaast !


 ---> SKÖNASTE BLOGGEN - ETT MÅSTE ATT LÄSA <---

Dags för lite kvällskäääääääk!

Så där äntligen duschad och klar efter kvällens träning! var riktigt kul att träna idag har inte kännt så på länge men skitkul var det faktiskt , hoppas de blir så flergånger. Var roligt och träffa alla mäniskor också , och även fast jag inte tränat på typ hela sommaren ['förutom kroatien och typ sprungit 1 gång HAHA'] så kändes det inte som jag låg så långt efter de andra.
ska packa väskan till imorgon också eftersom vi har det äckliga Cooper-testet då , usch usch , fast kommer inte satsa så mycket kan ju iaf skylla på att jag inte tränat något i sommar *haha* .

cíao / yours Emmaa

HANDBOLL

Nu är jag ombytt och klar och ska dra mej ner till köket och göra iordning lite mackor , sen drar jag !

ses och hörs !


hammarbybacken WOHO!

Hej Hej !

Kom hem från skolan runt 2 tiden och sitter nu och pratar i telefon med världens bästa ! Idag i skolan hade vi några små lektioner sen efter lunch hade våra knäppa lärare (säkert bEttan) kommit på att vi skulle gå upp för hammarby backen , ohyes va kul . sen när vi väl var där uppe fick vi typ lappar om att hitta massa svar och grejer kommer inte riktig ihåg , men iallafall nu till NEWSEN! snackade med pelle och ska typ börja träna lite igen fast bara måndagar tillsvidare i vänrtan på min nya operations tid. ska bli superkul att träna ikväll , men konditonen är nog itne på topp HAHA!

/ yours Emma


utsikten från hammarbybacken 'Malin


.. !





från imorse ;
HAHAH jag skulle pröva och videoblogga , får väl se hur de går med de XD

Skola imorgon

Nyduschad och klar för att slänga mig i sängen och messa lite ohc om man har tur kanske de blir någon film också ;)
Imorgon äre skola runt 9 , har ingen aning när den slutar men men. God Kväll ;p

/Yours Emma


music is everyones drug..

alla älskar musik , så jag har plockat ut tre av mina ''sommarfavoriter'' som man kan lyssna på om och om igen utan att tröttna , eller det är iaf vad jag anser om dessa tre låtar.
och ni som läser bloggen , vilken har bilivt eran 'sommarplåga' iår ?


Keri Hilson feat Kanye west & Ne-Yo  Knock you down
Måns Zelmerlöv Hold on
Lady Gaga Paparazzi


//Yours Emmaa


the futuring design for the blog..

håller på och trixa lite med designen, eller iaf headern. får se hur de slutar , men de kommer jag lovar !

Ready , set , and go..!

Sådär , har precis prövat att lägga in en annons i de s.k 'blogshoppen' ! Annonsen ser ni här under :)

Dagen kommer att gå åt till städning av mitt rum , som jag faktiskt redan börjat med och kommit riktigt långt , är själv ganska imponerad , ! Ska kolla om jag kan få upp något på mina kala och rosa väggar. Juste var nästan nära på att glömma att visa upp min nya klocka som jag köpte i torsdags när jag och Sandra var inne i stan och checkade i lite affärer. det fick bli en Jet Set klocka , haha från ur&penn! , typ första gången jah handlar där men endå gillade faktiskt denna klocka !

Nu blire att lyssna på musik och fortsätta min städning ! / Yours Emmaa


Usel mobilkamera bild , men systemen ligger nere :(
JetSet klocka 698:- ord pris.
Emma köpte för 298:-   :)

FILMTAJM!

kvällsfilmen blev ,    In the Cut  ,  på 4:an


my phone is home at' laaast !

Tjaah Tjaaah !

just nu sitter jag med VÄRLDENS fetaste godispåse som min syster var supersnäll och åkte och köpte till mig :D eller oss kanske haha ! ska kolla om de är någon grym film nu på tv för jag är för trött för att gå ut.

drog från gröndal runt 15 tiden och var får man se när man kommer innanför dörren ? Jo min ÄLSKADE MOBIL som har varit på lagning och helt paj i ungefär 3-4 månader! Gud så glad jag blev , min älskling har kommit hem igen , haha jag pratar om de som om det är en person men endå jag älskar verkligen min mobil.

det får avrunda lilla inlägget för nu iaf,  / Yours Emmaa


-The phone is my life,

pic's


häälsning från oss !

Nyvakna !

Godmorgon Godmorgon , det var väl ett tag sen man bloggade kan man väl säga!

Sommarlovet har gått så snabbt och varit sååå sjukt kul , hääärligt , skönt Ja allt de som sommarlovet ska vara ! Igår efter skolan bestämde jag mig för att bege mig till gröndal för att träffa Ana och vi har haft det riktigt trevligt häära. Vi träffade några människor och var ute ett tag till runt halv 12 sen drog vi hem och cheeeeckade tv och tog massa roliga piiiix med hennes 'webcam' ( hon har en mac data , och den har riktigt roliga funktioner m camen!') 

Nu har vi nyss käkat frukost och druckit varmchoklad och funderar på vad vi ska hitta på här nääs, eftersom det har regnat hela morgonen och tror fortfarande att det regnar så stannar vi nog inne , eller kanske drar till någon galleria. 

uppdatering kommer !

slänger in en vacker bild på oss som togs alldeles nyss , snacka om nyvakna haha!
yours Emmaa , 





RSS 2.0